Bwin

A Bwin kiemelkedő a sportfogadás, kaszinó és a póker világában is. 2001-ben alapította a Bwin International Ltd és azóta is Gibraltáron található a székhelyük. A honlapjuk nem csak futurisztikus kinézetével hódít a szerencsejátékosok között, hanem a dinamikus élő fogadások és kaszinó részlegnek köszönhetően is.

Mivel a Bwin az egyik vezető sportfogadó iroda ezért a kínálatuknak is kiemelkedőnek kell lenni. Átlagosan 30,000 fogadás érhető el bármelyik napon több mint 90 sportágban, 22 nyelven. A legkiválóbb sportfogadó szoftver áll a játékosok rendelkezésére, így a fogadásunkat kényelmesen meghozhatjuk.

Bwin bónusz és Promóciók

A Bwin 100%-os bónuszt kínál első befizetésre, ráadásul folyamatosan kínálnak kisebb bónuszokat, ingyen fogadásokat, így ez a gyengének mondható bónusz kellemesen kiegészül és ennek köszönhetően megéri regisztrálni a folyamatos promóciók miatt. Remek partner programuk van, melyet b’inside-ként ismerhetünk. Érdemes már az első pillanattól belépni és pontokat gyűjteni, mert rengeteg értékes ajándékot szerezhetünk beváltáskor.

© Fogadasmania.com