Unibet

Az Unibet kínálata kiemelkedő, hiszen stílusos, gyors és könnyű online sportfogadást kínál a játékosai számára pár nagyszerű oddssal. Az Unibet rengeteg díjat bezsebelt már és ezt bizonyítja az is, hogy több, mint 2,7 millió aktív játékosa van több mint 100 országból és köztük rengeteg európai. Ennek köszönhető a sok európai nyelv is a fogadóiroda kínálatában.

Egyesült Királyságba van a központjuk, így az alap pénznem a font, de rengeteg pénznemben játszhatunk a fogadóirodában.

A következő pénznemekkel játszhatunk: GBP/SEK/NOK/DKK/PLN/EUR/USD/ CHF/CAD /CZK/EEK/HRK/HUF. Nincs maximum tét, de van maximum pénzösszeg amit nyerhetsz egy eseményen( Ez az eseménytől függ) Lehetőséged van beszélni az Unibettel egy nagyobb fogadás előtt, mert lehet, hogy a nyert összeget nem fizetik ki maximális értékben.

Befizetések: Az Unibetre a következő eszközökkel fizethetsz be: Moneybookers, Neteller, UKash, Bank átutalás, Visa & Mastercard bankkártyák, Visa Electron. A Bakkártyáknál 2,5%-os díj van a befizetéskor, melyet a bankok vonnak le. Ajánlatos Moneybookerssel, vagy Netellerrel befizetni, mert ingyenesek, nagyobb a befizetési limit és gyorsabbak( Például a Visa maximum 500fontot engedélyez, míg a Neteller 15,000 fontot. Kifizetések: Ugyanazokkal az eszközökkel veheted ki a pénzed melyekkel befizettél. Befizetéskor elmenti a befizetett eszközt és automatikusan elfogadásra kerül kifizetéskor. Itt választhatsz csekket is, de nem érdemes.

© Fogadasmania.com